Taaggg

2011-12-31  ♥  Kl: 18:13:51   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
Fixar mig inför ikväll just nu och taggar gärnet ! ;DDD 
Blir ingen mer uppdatering ikväll , vi hörs imorgon pusssssen :*
Ni får en bild på mig som precis är tagen ;)

Happy New Year Bitches N Dudes!

2011-12-31  ♥  Kl: 14:36:51   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
Får ta o önska er alla ett GOTT NYTT ÅR och hoppas att 2012 blir ett riktigt grymt år!

Good morning!

2011-12-31  ♥  Kl: 11:09:15   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
En trött Michelle steg upp kl. 09.45 och gick in i köket för att käka frukost och såg att mamma köpt frallor och gjort iordning massa gooo frukost till mig! Glad cheey! :D Medans jag käkade satt jag och kollade på fullt hus 2 på TV6 en stund.. Jäkla skön film dedära ! Nu snart ska pappa o jag börja måla i rummet , när jag gjort det ett tag ska jag ge mig ut och rida en sväng sen blire att ta ett bad och ta hand lite om mig själv , sedan tagg inför kvällen! Första nyåret jag firar med en pojkvän och det kommer bli underbart! :D Jaja, nu måste jag sätta igång med allting så jag får något gjort , uppdaterar senare, pusssss
Får bli en bild på mig och Ginger A (min fina ponny) ..

Tjosan i trosan!

2011-12-30  ♥  Kl: 22:03:34   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 1
Nyss varit ute och gett hästarna "natt-mat". De stackarna stod spänt och tittade ut när jag kom för de blir rädda när det smäller från raketerna. Jag själv blir irriterad på alla jävla småungar som går ut o tänder på raketer flera dagar innan nyår. De får smälla dem på nyår men fan inte tidigare. Går snart ut o stryper dem. Aja, skitsamma, det är som det är. 

Som jag skrev i tidigare inlägget så har jag hjälpt pappa att slipa och spackla i rummet intill mitt. Tycker det gick riktigt fint. Om det går som det ska så ska vi få det klarmålat imorgon så att vi så snabbt som möjligt kan inreda rummet. Har ju inte sagt vad det ska bli för rum men det får bli en "suprise" när det är klart ;)
Nu ska jag ta och avsluta kvällen med att kolla film med pappa , som jag lovat honom. Inte gjort det med papi på evigheter så nu ska vi kika på Never back down 2 , som är grym film! Jag har sett den men inte papi. Ha en fortsatt bra kväll allihopa, pussen!
såhär ser jag ut just nu...

Godmorgon bitches and dudes!

2011-12-30  ♥  Kl: 11:24:59   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
Jag och älskling har nyss ätit frukost och duschat. Vi hade tänkt att vi skulle ta o gå en runda strax. Rätt skönt såhär på morgonkvisten faktiskt! Igår kollade vi ju på film, började med att kolla på Tropa de Elite 2 men den var dålig och konstig så vi valde att sätta på Rocky 3, vilket älskling blev riktigt glad över. Han älskar "fight-filmer".

Blir nog att jag är här hos älskling nu på förmiddagen för i eftermiddag måste jag hem och hjälpa pappa med det rummet som ska göras iordning. Tror vi ska spackla och måla idag. Ni får uppdatering och bilder på det sen ;) 

Nähä, nu ska vi ta o röra på oss , hare gött, pussen ! :)
En gammal bild på mig ... ;)

schululu

2011-12-29  ♥  Kl: 20:08:00   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
Nu sitter jag hos min pojkvän och vi ska strax kolla på film.. Tänkte bara lägga upp bilder på vad jag köpte idag som jag lovade i förra inlägget.
En väska från Kappahl...
Ett skärp från Kappahl...
2 trosor från Gina Tricot...
Ett halsband från gina Tricot...
Ett till halsband från Gina...
Och slutligen en "basic"-tröja från Gina Tricot...
Det var allt ... Nu ska jag ta och krypa ner i sängen jämte min pojkvän o kolla film, tjooohej :*

Tjohej gullefjun!

2011-12-29  ♥  Kl: 15:27:05   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag! Vaknade kl 10 hos babe och sen käkade vi frukost, sedan runt 12- tiden kom mamma o pappa och hämtade mig för att åka in till Vetlanda och handla lite... Vi ska "göra om/fixa till" i rummet som ligger jämte mitt , (där min bror bodde innan). Så vi köpte färg och lite prylar till de rummet. Jag var även inne på gallerian och shoppade lite , lägger upp bilder på det senare för nu måste jag ut till stallet och ge hästarna mat, mocka och göra klart allt. Vi hörs sen , puss

Nattinattii !

2011-12-28  ♥  Kl: 23:16:27   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0

Nu ligger jag och min älsklingspojke i sängen och ska strax sova... Vi har inte gjort särskilt mycket ikväll , mest slappat, för att jag har haft lite ont i huvudet! Men aja nu ska vi sova , godnatt sötnosar!


En försenad julklapp men även en av de bästa...

2011-12-28  ♥  Kl: 18:18:03   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
TITTA VAD MAMMA NYSS KOM HEM MED!!!! :D:D (överlycklig cheeey) 
Efterlängtadade Maria nila - salt pray ! (bäst i test)

Gifts and sundries...

2011-12-28  ♥  Kl: 17:52:58   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
Nu hade jag tänkt o lägga upp bilder på vad jag fick i julklapp och vad jag köpte i Jkpg, så här kommer de :
En underbar morgonrock från Gina Tricot...
En skitsnygg väska...
En till snyggis...
En fin kudde...
Badskum...
Tre olika "hästgrejer" som mamma beställt men som inte kommit än...
Två jättefina öronhängen från babe...
Ett linne från babe...
Ett till klädesplagg från min älskade plutt...
Och ett mumsmums läppglans från min pojk...
Pengar från morfar (1000kr) och min älsklings föräldrar (200kr)  :D
Har även fått massa klänningar/kläder av mamma men orkar inte ta kort på dem och lägga upp dem... Säkert glömt något oxå , blir alltid så när jag får saker så glömmer jag alltid bort hälften av vad jag fått, hehe. aajuste, ska även få en tv av världens bästa morfar!!
Btw, har oxå världens bästa pojkvän som gett mig så fina julklappar, inte illa för att vara kille o köpa så fina julklappar va? ;)
Men nu ska ni få lite bilder på av vad jag köpte i Jönköping :)
Ett navelsmycke från Ur&Penn...
Ett öronhänge/earcuff från Ur&Penn...
Lösögonfransar från H&M
Ett linne från BikBok...
köpte även ett par trosor men lägger inte upp bild på dem... ;)
Nu ska jag ta och gå en runda , sen käka och fixa mig för att sedan dra in till stan för att slagga hos babe inatt! :D Uppdaterar mer ikväll om vad vi ska hitta på! Ni får ha det så bra , pusss

Godmorgon !

2011-12-28  ♥  Kl: 10:44:18   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0

Hej allihopa ! Ligger just nu i sängen med min pojkvän och har nyss ätit frukost.. Mamma hade varit o köpt frallor från fiket , gotttt ! :D vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men det kommer vi nog på. Lägger in bilderna i eftermiddag/kväll som jag nämnt i de andra inläggen ;) Nu ska jag och babe gå ut på en powerwalk , hörs senare , puss
En bild på min söta pojke som klär på sig ^^


I brist på dålig fantasi...

2011-12-27  ♥  Kl: 22:39:24   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
Hej alla fina och fula läsare! Sorry för det dåliga uppdateringen men har haft lite o göra idag... Efter Jkpg så åkte jag hem och red min pålle sedan åt jag + städade lite (tummen upp för det)... Sen kom min älskling Robin och vi har kollat på film o haft det mysigt :) Lägger tyvärr inte upp bilderna som jag nämnde i förra inlägget, de kommer förhoppningsvis imorgon, för nu ska jag och babe gå o lägga oss för vi är trötta och behöver vila ut oss, det är ju lov menar jag... aja, nu får det var slut på allt onödigt skrivande , vi hörs imorgon, pussen

en ego-pic på mig själv :)

On my way to jkpg..

2011-12-27  ♥  Kl: 09:27:34   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0

Hej bloggen :)
Påväg till Jönköping med älskling nu ! Ska shoppa på A6 o lite så.. Ni får uppdatering om vad köper i jkpg och vad jag fick i julklapp ikväll :) pussen


The one that got away..

2011-12-26  ♥  Kl: 19:56:52   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 1
Hej alla fina läsare,
sitter just nu hos min älskling och ska strax kolla på film. :) Nyss varit hos hans farmor/farfar som jag skrev i förra inlägget och ätit. De var urgulliga!
Tidigare idag red jag min pålle som vilat ca 5 veckor och hon var super-pigg, vilket var väldigt roligt. Hon stod på ställe och bockade o hade sig, började asflabba och ramlade nästan av... x) Testade henne även lite på volt och började jobba henne lite i skritt o trav och hon var faktiskt riktigt fin för att ha vilat så länge! Nu är det bara att köra på och tagga tävlingsterminen 2012 som blir mitt sista år på ponny, vilket är sorgligt :( menmen så är det! 

Nu ska jag och min pojke kolla film ! Åker eventuellt till Jkpg imon, men uppdaterar er om det på morgonen imon. :)

pussen
Bjuder på en fin bild på mig o babe ;)

Godmorgon!

2011-12-26  ♥  Kl: 10:37:31   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
Godmorgon allihopa!  Nyss kommit in från stallet , har varit ute och gett hästarna mat osv.. håller nu på att käka frukost medans jag bloggar då såklart ;) Idag ska jag ge mig ut o rida lite efter att min pålle har vilat i ca 5 veckor.. Får se hur det kommer att gå , hon är nog väääääldigt pigg om inte annat. Efter det ska jag ta mig ett bad och ta hand lite om mig själv, hårinpackning, ansiktsmask osv :) Sen i eftermiddag ska jag till min älskling robin och ska eventuellt käka hos hans farmor/farfar , aldrig träffat dem så det blir trevligt. aja, har inge mer att berätta ;) så vi hörs sen , pussen 


Btw, en bild på hästarna idag på morgonen :*

Kommit hem från kusinerna och har haft det...

2011-12-26  ♥  Kl: 00:49:51   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0

Kommit hem från kusinerna och har haft det riktigt trevligt ! Ligger nu i sängen med min katt Findus och myser, ska strax sova ! Nattinatti alla fina läsare, vi hörs imon :)


Outfitta tonight...

2011-12-25  ♥  Kl: 17:29:35   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0
Såhär ser min outfit ut ikväll !
nähe ,nu ska vi ta o åka, hare gött, pussen :*

God jul

2011-12-25  ♥  Kl: 14:52:03   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 3
Vill bara ta o önska er en riktigt God jul och välkommna till min nya blogg! Aldrig haft blogg innan så vi får se hur detta kommer att gå. Får se om jag hinner lägga upp bilder på vad jag fått i julklapp senare idag eller om jag lägger upp det imorgon. Troligtvis imorgon, för att ikväll ska vi till våra kusiner och fira lite jul. Kanske mobilbloggar lite därifrån ;) ha det så bra sålänge, puss 

btw, headern är fixad av http://florinas.blogg.se/ och den är bara tillfällig för en ny design och header ska fixas :)

här får ni en bild på mig o min pojkvän som togs igår :)
här får ni en bild på mig o min pojkvän som togs igår ! :)

Välkommen till min nya blogg!

2011-12-19  ♥  Kl: 20:31:38   ·  Allmänt   ·   Kommentarer: 0